Dallos Bogi

Bogi szerint azért mert nem is nagyon igyekezett - férjével Puskás Petivel is egyszerű barátságként indult a kapcsolatuk. Egyáltalán nem a paródia volt a cél Peti tényleg ennyit mozog a színpadon.


Dallos Bogi X Sloggi X Joy Magazin Dallosbogi Sloggihungary Sloggi Campaign Campaignshoot Singer Hungariansinger Photoshoot Celebs Wonder Woman Women

Egy nagyon szerethető.

. A cél azonban nem a paródia volt. Az énekesnő Pamkutyaként lépett a színpadra és óriási sikert aratott. Az volt a férjem tanácsa hogy all in.

Amit a színpadon csinál még a hülye mozdulatokat is vigyem bele a produkcióba. Úgy igazán nem is randiztam - Az énekesnő azt is elárulta hogy randizott-e már valaha rajongóval. Puskás-Dallos Bogi vallomása.

Nem hogy egy rajongónak nem adta meg magát de elmondása szerint másnak sem - egyszerűen kimaradtak az életéből a klasszikus megismerkedős randik. Dallos Bogi férjét Puskás Petit alakította a Sztárban Sztár színpadán és nagyot tarolt az előadással. Még soha életében nem volt igazi randin Puskás-Dallos Bogi.


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Dresses With Sleeves Fashion Long Sleeve Dress


Dallos Bogi Glamour Women Fashion


Dallos Bogi Sajat Minikollekciot Tervezett Az Anna Daubner Markaval Kozosen Fashion Tshirt Dress Shirt Dress


Sloggi Campaign Joy Magazin Dallos Bogi Sloggihungary Dallosbogi Joyhungary Gregusmate Laszlopasztor Photoshoot Sloggi Campaign Celebs Fashion Women


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Style Feminine


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion White Dress Feminine


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Feminine Style


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Feminine Style


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel